Aquí les ombres mai no arribaran

by Marasme

/
1.

about

English
"Aquí les ombres mai no arribaran" ("Shadows never come here") (ref: Bubota#6) is the seven-inch single that Marasme recorded for the local label/collective Bubota. Line up: Jeroni (vocals), Tomeu (guitar), Manel (guitar), Chús (bass) and Dubi (drums). It was recorded in La Porta Còsmica de Palam (Palma) by Josep Miquel Puigserver "Púter" and mastered by Dan Randall in Mammoth studios (California, USA). Artwork belongs to Veru Iché; design by Tomeu Mulet.

Bubota Discos: www.bubotadiscos.com
Veru Iché; www.veruiche.eu

Español
"Aquí les ombres mai no arribarán" (ref: Bubota#6) es el single de vinilo 7" que Marasme grabaron para el sello/colectivo mallorquín Bubota. Line up: Jeroni (voz), Tomeu (guitarra), Manel (guitarra), Chús (bajo) i Dubi (batería). Fue grabado en La Porta Còsmica de Palam (Palma) por Josep Miquel Puigserver "Púter" y masterizado en los estudios Mammoth (California, USA) por Dan Randall. El artwork pertenece a Veru Iché, mientras que el diseño va a cargo de Tomeu Mulet.

Bubota Discos: www.bubotadiscos.com
Veru Iché; www.veruiche.eu

Català
"Aquí les ombres mai no arribaran" (ref: Bubota#6) és el single de vinil 7" que Marasme enregistraren pel segell/col·lectiu mallorquí Bubota. Line-up: Jeroni (veu), Tomeu (guitarra), Manel (guitarra), Chús (baix) i Dubi (bateria). Fou enregistrat a La Porta Còsmica de Palam (Palma) per Josep Miquel Puigserver "Púter" i masteritzat als estudis Mammoth (California, USA) per Dan Randall. L'artwork pertany a Veru Iché, mentre que el disseny va a càrrec de Tomeu Mulet.

Bubota Discos: www.bubotadiscos.com
Veru Iché; www.veruiche.eu

credits

released January 25, 2013

Find us/Encuéntranos /Troban's / :
Facebook: www.facebook.com/marasmeband
Last FM: www.lastfm.es/music/marasme
Reverbnation: www.reverbnation.com/marasme
Contact us/Contáctanos/Contacta'ns :
marasme.music@gmail.com

tags

license

about

Marasme PM, Spain

Marasme és un grup de Mallorca (Illes Balears) format l'any 2008.

Marasme es un grupo de Mallorca (Islas Baleares) formado en el año 2008.

Marasme is a band from Majorca (Balearic Islands) formed in 2008.
... more

contact / help

Contact Marasme

Streaming and
Download help

Redeem code

Track Name: Aquí les ombres mai no arribaran
Com si el pas del temps forgés les dents d’un llop ferest que et vol rompre gola i turmells, i arrossegar-te al llac on beu les nits de lluna plena.
Ofegan-te entre gemecs, t’aferres fort als teus records: d’aquells moments en que la llum engoleix tot rastre de misèria.
Ja pot caure el cel i enfonsar els fonaments del terra on descansen les teves arrels, que a la llar d’aquestes mans seré a l’asil dels llamps i mai les ombres entraran.
I a recer de pensaments funests no patiré pel fred ni la buidor: no em perdré dins les tenebres de paratges inhòspits. Cara al pas del temps caminaré sense témer pels moments en que tot és fosc, perquè al final del camí trobaré la llum que dirigirà el meu rumb.

Como si el paso del tiempo forjase los dientes de un lobo aterrador, que quiere romperte la garganta y los tobillos, y arrastrarte al lago donde bebe las noches de luna llena.
Ahogándote entre gemidos, te agarras fuertemente a tus recuerdos: de esos momentos en los que la luz engullía todo rastro de miseria.
Ya puede caerse el cielo y hundir los cimientos del suelo donde descansan tus raíces, que en el hogar de estas manos estaré a salvo de los rayos y nunca entrarán las sombras.
Y a resguardo de funestos pensamientos, no sufriré ni por el frío ni el vacío: no me perderé en las tinieblas de parajes inhóspitos. Caminaré de cara al tiempo sin temer por los momentos en los que todo está oscuro, porque al final del camino encontraré la luz que dirigirá mi rumbo.